Πέμπτη 8 Μαρτίου 2018

Η Γυναίκα!




Γυναίκα…
Μια λέξη, ένας ρόλος, χίλιες έννοιες. Μια γυναίκα είναι ένα πολιεργαλείο, το οποίο μπορεί να κάνει πολλά πράγματα μαζί. Είναι πρώτα από όλα γυναίκα για τον εαυτό της μετά είναι σύζυγος, φίλη, ερωμένη, μητέρα, αδερφή, κουβαλητής, εργαζόμενη, καθαρίστρια, αισθητικός, ψυχολόγος  κτλ.

Χίλιες δουλείες και λίγος χρόνος για τον εαυτό της  που τον αξιοποιεί για να αισθάνεται εκείνη καλά. Λίγος χρόνος για ξεκούρασή κα πάμε πάλι από την αρχή.

Ένα μυστήριο πλάσμα που τα θέλει όλα δικά του αλλά και σου δίνε πολλά περισσότερα πίσω αν την φερθείς καλά με τον τρόπο της. Το λάθος που κάνουν πολλοί άντρες είναι πως δεν καταλαβαίνουν εξαρχής τις ανάγκες μιας γυναίκας.

Φίλε μου η γυναίκα δεν είναι σκεύος ηδονής, ούτε μια δούλα που σου πλένει, σου μαγειρεύει και σου έχει ένα σπίτι καθαρό με τα παιδιά στρωμένα.  Να της φέρεσαι με αξιοπρέπεια και σεβασμό. Να την αγαπάς και να την εκτιμάς, φρόντισε την όπως σε φροντίζει εκείνη γιατί όταν την χάσεις θα καταλάβεις  πως έφυγε το στήριγμά σου από την στιγμή που έχεις βρει μια γυναίκα να στα προσφέρει όλα τα παραπάνω.

Σε εσένα που είσαι γυναίκα, και ξέρεις τις αξίες σου αγάπησε τον εαυτό σου κάθε στιγμή, όσο κουρασμένη και να είσαι ότι και να έχεις τραβήξει στην μέρα σου.  Φρόντισε εσένα και το είναι σου για σένα και για κανέναν άλλον.
Βάψου, στολίσου βγες έξω νοιώσε αυτοπεποίθηση κάν'το για σένα.
Είσαι υπέροχη και μπορείς να καταφέρεις πολλά.

Από γυναίκα σε γυναίκα..
Χρόνια μας Πολλά!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου